Spanplafond badkamer

Plafondwerkzaamheden?
Piet komt graag bij je langs!

Vrijblijvende offertes,
geen kleine lettertjes.

Vergelijk offertes,
maak je keuze

Altijd een goede optie

Niet alleen voor in de woonkamer wordt vaak gekozen voor een spanplafond, ook voor in de bakamer is een spanplafond een ideale oplossing voor een nieuw plafond. Is het plafond in jouw badkamer toe aan vervanging? Dan is een spanplafond een goede optie! Eenvoudig aan te laten brengen en kan goed tegen vocht.

Offerte aanvragen?

Scherpe anbiedingen ontvangen voor een spanplafond in jouw badkamer?

Vochtbestendig

Het materiaal waarvan het spanplafond gemaakt wordt, PVC of polyester, is vochtbestendig. Veel andere materialen, bijvoorbeeld een gepleisterd plafond, kunnen niet goed tegen de steeds veranderende temperaturen. Op het spanplafond heeft dit geen invloed. Het materiaal zal niet gaan beschimmelen of verkleuren en is dus ontzettend duurzaam. Mocht je daarnaast leidingwerk over het plafond van je badkamer hebben lopen, dan kan het doek ook relatief eenvoudig gedemonteerd worden, zonder dat er echt gebroken hoeft te worden in plafond.

Wil je weten wat de voordelen voor jou zijn en wat de bijbehorende prijs zal worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Badkamer
Badkamer 2

Afwerking

Het spanplafond in je badkamer kan afgewerkt worden met spotjes. Het is belangrijk om van te voren goed te bedenken wat de indeling van de spotjes moet worden. Het is namelijk erg lastig, al dan niet onmogelijk, om dit aan te passen als het plafond daadwerkelijk geplaatst is. Een extra toevoeging in de badkamer, ten opzichte van een spanplafond in een woonkamer, is het plaatsen van een luchtrooster. Op die manier geeft je de (vochtige) lucht een kans om te ontsnappen en zal het minder benauwd aanvoelen in de badkamer.

Eigen stijl spanplafond

De mogelijkheden voor het spanplafond in de badkamer zijn enorm. Je kunt kiezen uit verschillende basiskleuren, zoals strak wit of gebroken wit. Daarnaast kun je ook kiezen om het doek helemaal naar eigen wens te laten bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bepaald motief of en een bepaalde foto die hiervoor wilt gebruiken.

Ook kun je met verlichting en spotjes een geheel eigen stijl geven aan het plafond. Denk van te voren goed na over de indeling van de verlichting. Zodra het plafond hangt, kan dit namelijk niet meer aangepast worden.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn in je badkamer? Of heb je al je wensen al op een rijtje en wil je prijs weten? Vul het contactformulier in en de vakmannen van Piet Fikst ’t gaan voor je aan de slag.

Badkamer 3

Vertel ons alles over je klus, dan komen wij je helpen!

Ben je een vakman?

Piet Fikst 't helpt je om nieuwe opdrachten te vinden.

Schrijf je nu in »

Trots onderdeel van Fikst 't