Prijs spanplafond

Plafondwerkzaamheden?
Piet komt graag bij je langs!

Vrijblijvende offertes,
geen kleine lettertjes.

Vergelijk offertes,
maak je keuze

Scherp geprijsd

Naast de relatief kleine ingreep, is ook de prijs een reden voor veel mensen om voor een spanplafond te kiezen. Je kunt je voorstellen dat er met bijvoorbeeld stucen meer (voorbereidings)tijd nodig is om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen. Bij het spanplafond hoeft in principe enkel een frame aangebracht te worden tegen het plafond, waartegen het doek bevestigd kan worden. In veel gevallen kan deze klus dan ook binnen één dag afgerond worden.

Hoe bereken ik de prijs voor mijn spanplafond?

De daadwerkelijke prijs is sterk afhankelijk van jouw exacte situatie. Samen met de keuze voor het materiaal en de afwerking, heeft ook het aantal vierkante meters een grote invloed op de prijs. Bij een groter oppervlak zal de prijs per vierkante voordeliger zijn dan wanner het oppervlak kleiner is. Verderop op deze pagina wordt per soort globaal aangegeven aan welke prijzen je ongeveer kunt denken. Omdat een vrij specialistische klus is, wordt aangeraden om de klus in zijn geheel door een vakman te laten doen. Op die manier ben je verzekerd van een mooi en strak spanplafond.

Benieuwd wat de kosten in jouw geval zullen zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen voor een scherpe offerte.

11_cfcd copy
IMG_3918_web copy

Polyester of PVC

Wanneer je kiest voor een polyester of PVC spanplafond, dan dien je rekening te houden met een prijs tussen de €70,- en €85,- per vierkante meter. Dit zijn totaalprijzen, dus inclusief het plaatsen. In sommige gevallen kun je besparen door het frame zelf te plaatsen. Toch wordt dit niet direct aangeraden, omdat dit erg nauw komt en een kleine afwijking problemen kan geven bij het plaatsen van het doek.

Wil je een gepersonaliseerd plafond met je eigen opdruk of motief, dan kun je rekening houden met een meerprijs van ongeveer €25,- per vierkante meter.

Lichtdoorlatend of akoestisch

Het lichtdoorlatend en akoestische spanplafond zijn de twee opties die het duurst uit zullen vallen. Het akoestisch spanplafond zal normaal gesproken uitkomen op een prijs tussen de €100,- en €150,- per vierkante meter, terwijl de prijs per vierkante meter voor het lichtdoorlatende plafond rond de €140,- zal komen te liggen.

Vrijblijvende offerte

Om de mogelijkheden voor jouw situatie uit te zoeken en hierbij een prijs te berekenen voor jouw spanplafond, dan kun je eenvoudig ons contactformulier invullen. Piet Fikst ’t heeft een netwerk door heel Nederland, dus er zal altijd een juiste vakman bij jou in de buurt zijn. De offerte is gratis en geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

Vertel ons alles over je klus, dan komen wij je helpen!

Ben je een vakman?

Piet Fikst 't helpt je om nieuwe opdrachten te vinden.

Schrijf je nu in »

Trots onderdeel van Fikst 't