Over Piet Fikst 't

Plafondwerkzaamheden?
Piet komt graag bij je langs!

Vrijblijvende offertes,
geen kleine lettertjes.

Vergelijk offertes,
maak je keuze

Onderdeel van Fikst't

Piet Fikst 't is onderdeel van de Fikst 't-groep. Deze groep is in het leven geroepen om consumenten te verenigen met betrouwbare en hoogwaardige klusbedrijven. Jouw aanvraag zal gekoppeld worden aan de beste aanbieders van spanplafonds bij jou in de buurt. Vanuit deze aanbieders zul je offertes en aanbiedingen ontvangen, zodat je zelf kunt vergelijken en kiezen wel aanbieder aan het beste bij jou past.

De offertes en aanbiedingen zijn geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast! Je kunt zelf de verschillende aanbiedingen naast elkaar leggen en op basis van jouw wensen en eisen een keuze maken.

Inmiddels hebben wij al ruim 40.000 mensen voorzien van offertes. Maar liefst 83% van deze mensen zegt dankzij onze service flink te hebben bespaard op de totale kosten.

Wij helpen jou als consument graag verder door jou in contact te brengen met verschillende vakmensen bij jou in de buurt en vinden het belangrijk dat jij onze service waardeert.

Met vriendelijke groet,

Het team achter Piet Fikst 't

1. Offerte aanvragen

Je vult het contactformulier op onze website in met de benodigde gegevens en jouw wensen.

2. Aanvragen uitzetten

Nadat je aanvraag is binnengekomen, gaan wij op zoek naar specialisten bij jou in de buurt en sturen de aanvraag door

3. Offertes ontvangen

De aangeschreven bedrijven brengen een offerte uit. Dit is geheel vrijblijvend. Vaak ontvang je meerdere offertes en kun je tot wel 35% besparen!

4. Specialist inschakelen

Zit er een geschikte aanbieding tussen, dan kan de specialist voor je aan de slag. Heb je niet de perfecte offerte mogen ontvangen, geen probleem, je zit nergens aan vast.

Vertel ons alles over je klus, dan komen wij je helpen!

Ben je een vakman?

Piet Fikst 't helpt je om nieuwe opdrachten te vinden.

Schrijf je nu in »

Trots onderdeel van Fikst 't